Televizoare 4K la super pret

Anul 2020 aduce noi bucurii tuturor romanilor. Televizoarele 4k incep sa se ieftineasca semnificativ si asta datorita noilor tehnologii care apare pe zi ce trece.

televizoare 4k de buget

Cele mai avantajoase din punct de vedere al preturilor sunt televizoarele cu diagonale de 80-105 cm. Insa si cele cu diagonale de pana la 200 cm s-au ieftinit incredibil de mult. De exemplu un tv 4k de 200 cm diagonala acum 5 luni era undeva la 15.000 ron iar acum il gasiti undeva intre 5000 si 8000 lei.

Desi continutul 4k nu se gaseste la orice pas, romanii tind sa achizitioneze televizoare 4k indiferent ca platesc mai multi bani pentru a vizualiza continut care inca abia daca se difuzeaza in 1080 de pixeli. Noroc cu Netflix si HBO GO, unde ne mai putem clati ochii cu un film in calitate buna. In continuare providerii de televiziune au ramas in urma cu tehnologia si nu pot difuza 4k.

Tehnlogia Qled si Oled sunt din ce in ce mai prezente in televizoarele de astazi insa ele vin cu diferite minusuri, unele din ele deja bine cunoscute si anume efectul burn-in. Ecranele cedeaza din cauza ca pixelii se ard daca o imagine este tinuta mai mult timp pe un ecran fara a fi schimbata. Cel mai des intalnim asta daca urmarim un anumit program mai mult timp fara sa fie schimbat. Sigla canalului de televiziune va ramane imprimanta in ecran si nu exista vreo sansa sa o putem inlatura. Practic ecranul se arde in acea zona si nu poate fi reparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *